TEDxManresa

El TEDxManresa és una trobada, una oportunitat per compartir, aprendre i reflexionar a partir d’escoltar les experiències inspiradores i les reflexions de persones que seran “ponents per un dia”.

Els qui ens trobem per organitzar TEDxManresa creiem que val la pena, pensant en la ciutat, en els seus col·lectius i en les persones, organitzar una “conferència TEDx” que pugui aportar, a partir de les experiències i aportacions dels ponents, nous punts de vista, nous reptes a assolir, nous horitzons, tant col·lectius com personals i sobretot un optimisme realista a l’entorn de la ciutat i les persones.TEDxManresa Kursaal Sala Petita

El format de les conferències TEDx les fan especialment vives, amb un punt d’humanitat indispensable i enriquidor. Úniques i espontànies. Vives.

Ens aquesta segona edició hem escollit, com a missatge central del TEDxManresa la paraula “#SacsegemManresa” amb la reflexió -si no sacsegem el món que ens envolta ens quedarem sense res dient “Per què?”

Overt the Moon-, perquè volem generar preguntes i no respostes a societats i persones creatives, innovadores i socialment actives, sempre amb la transformació com a missatge de fons.

Obrirem portes a consciències més o menys interessants, i que no necessàriament compartim, però que de ben segur generarà un treball personal i transformador a cada una de les persones que ho visquin.

Som dels que pensem que ho farem més bé si anem junts; ho farem més bé si fem un treball en equip; ho farem més bé si fem equip, tot compartint idees.

T’esperem al TEDxManresa.

TEDxSummit intro: The power of x